Hinnasto

Hinnasto – Lummen Kuljetus

80 €/vrk

210 €/3 vrk

Tai urakkahinta

Maksu käteisellä.
Mahdollista toimittaa auto asiakkaalle max. 10 km.

Hinnat voimassa koko pääkaupunkiseudulla.
Muuttotilauksen peruutus on tehtävä 2 viikkoa ennen muuttoa.

Ota yhteyttä ja tilaa muuttopalvelu jo tänään.

SOPIMUSOSAPUOLET

Näitä ehtoja sovelletaan vuokralleantajan Lummen Kuljetus y-tunnus 1661605-3 (jäljempänä vuokraamo) ja vuokralleottaja (jäljempänä asiakas) välillä.

Pakettiauton luovutus ja palautusehdot

1. VUOKRAAMO LUOVUTTAA AJONEUVON KÄYTTÖKUNTOISENA.

Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan autosta yhtä hyvin kun omastaan sekä noudattaa erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta.

Vuokraamolla on oikeus olla luovuttamatta ajoneuvoa, jos ilmenee että asiakas ei kykene ajoneuvon ehdot täyttävään käyttöön. Ajoneuvoa ei luovuteta jos asiakas ei esitä ajokorttia.

Autonvuokrauksen ikäraja 19 vuotta. Vuokraamolla on oikeus tarkastaa vuokrasopimuksen tekijän luotto ja ajokorttitiedot. Asiakkaalla vähintään vuoden vanha suomalainen ajokortti Pakettiauto luovutetaan siivottuna ja palautetaan siivottuna. Luovutuksen yhteydessä tarkastetaan pakettiauton ulkoinen kunto.

Asiakkaan on palautettava ajoneuvo vuokraamon edustajalle sovitun mukaisesti. myöhästymismaksu 50e tunti jos ylityksestä ei ole sovittu vuokraamon kanssa. auto pitää palautta vuokraamon henkilökunnalle jos muuta ei ole sovittu. 

- tupakointi on ehdottomasti kielletty. vuokraamo voi periä 100 € maksun sopimusrikoksesta.
- jos vuokranantaja joutuu siivoamaan auton asiakas on velvollinen maksamaan kaikki kulut min. 100 €.

2. VUOKRA-AIKA

Vuokra-aika alkaa siitä hetkestä kun asiakas vastaan ottaa auton ja päättyy etukäteen sovittuun aikaan. Jos asiakas palautta auton ennen vuokra-ajan päättymistä laskutus tapahtuu vuokratun ajan mukaan.

3. KÄYTTÖÄ KOSKEVAT RAJOITUKSET

 Ajoneuvoa ei saa viedä suomen rajojen ulkopuolelle.

 Auton käyttäminen lainvastaisiin tarkoituksiin on kielletty

Auto jäädessä hetkeksikään pysäköidyksi, se on ehdottomasti lukittava

Hinaaminen kielletty ajo-opetus kielletty jäätiellä ajo kielletty

Vakuutukset eivät kata seuraavista tai niihin rinnastettavista syistä aiheutuneita vahinkoja asiakas sitoutuu maksamaan kaikki kulut

 • Väärän polttoaineen käyttö
 • Ajaminen paikkoihin johon pakettiauto ei ole tarkoitettu
 • Ajaminen ahtaisiin paikkoihin
 • Tupakan poltto
 • Auton ylikuorma
 • Peräkärryn veto
 • Ylinopeus
 • Ajaminen tyhjällä renkaalla
 • Lumivahingot, jos niistä on varoitettu merkeillä (Lumen pudotus katolta)
 • Auton sisätilan hajottaminen
 • Teiden ulkopuolella ajaminen

4. ASIAKKAAN VASTUU MAKSUISTA JA VAHINGOISTA

Jos pakettiautolle tai vuokraamolle vahingot ovat seurausta asiakkaan tahallisuudesta, törkeästä tuottamuksesta rikolliseen tarkoitukseen, alkoholin tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena ajamisesta tai jos asiakas muutoin olennaisesti rikkonut sopimusta esim. luovuttanut pakettiauton henkilölle jolla vuokraamolla ei ole sopimusta on asiakas velvollinen korvaamaan vuokraamolle vahinko kokonaisuudessaan. Asiakkaan tavarat eivät ole vuokraamon vastuulla.

Omavastuu 1500e vahinkoa kohden korvausvastuun alentaminen 500 € vahinkoa kohden on mahdollista 20 € maksulla.

Mikäli asiakas aiheuttaa vaurioita toiseen autoon, laskuttaa vuokraamo asiakasta toisen auton korjauskustannusten mukaan korvausvastuun ylärajaan asti, riippumatta siitä korvaako vuokraamon liikennevakuutus vahingon

Vuokraamo ei ole velvollinen korjauttamaan ajoneuvolle sattuneita vaurioita laskuttaakseen asiakasta  aiheutuneista vahingoista.

Asiakas on vastuussa kaikista auton käyttämisistä yksityis- ja rikosoikeudellisista maksuista viranomaismaksuista esim ylinopeus, rikesakot pysäköintisakot ilmoitamme ajoneuvon kuljettajan tiedot noiden maksujen perijälle ja perimme 50 € käsittelymaksun.

5. AUTON TANKKAUS

polttoaineveloitus jo asiakas ei tankkaa autoa 2,5 €/litra

6. VAHINKOTAPAUKSET

Vahinko- ja varkaustapauksissa asiakkaan on otettava välittömästi yhteyttä vuokraamon henkilökuntaan ja jos syyllinen on epäselvä tai on henkilövahinkoja on otettava yhteys poliisiin. Asiakkaan pitää täyttää vahinkoilmoitus

7. MAKSAMINEN

Maksu käteisellä yrityksille myös laskulla

Vuokraamolla on oikeus vaatia asiakkaalta vakuusmaksu ennen ajoneuvon luovutusta, jonka perusteella vuokraamolla on oikeus laskuttaa kaikki tähän sopimukseen perustuvat riidattomat maksut

 • Liikenneluvan hävittäminen 1500 €
 • Kuormansidontaliina 50 €/kpl
 • Lumiharja 20 €
 • Sisälämmitin 300 €
 • Asiakas sitoutuu maksamaan jos nämä lisävarusteet jos ne häviävät
 • Nokkakärryt 500 €