Muuttokuljetus pääkaupunkiseudulla

Vantaalainen Lummen Kuljetus tarjoaa monipuoliset ja ammattitaitoiset muuttokuljetukset koko pääkaupunkiseudulla. Kuljetusten ohella voit tilata meiltä myös sujuvan ja nopean muuttopalvelun. Päätoimialuettamme ovat Vantaa, Espoo ja Helsinki, mutta sopimuksen mukaan voimme hoitaa kuljetukset koko Suomen laajuudella, sillä olemme erikoistuneet pitkän matkan muuttoihin. Kerro vain, minkälaista palvelua tarvitsisit, niin voimme varmasti olla avuksi.

Muutto voi tapahtua esimerkiksi välillä Helsinki-Oulu, Helsinki-Joensuu, Vantaa-Lappeenranta, Vantaa-Kajaani, Vantaa-Tampere, Vaasa-Espoo, Pyhätunturi-Lahti, Joensuu-Turku, Savonlinna-Turku, Helsinki-Turku  ja Tampere-Lappeenranta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Luotettavat muuttopalvelut:

  • Muutot (paikalliset & pitkän matkan muutot)
  • Huonekalujen kuljetus
  • Kotimuutot
  • Muuttolaatikot

Kalustona meillä on tilava nelivetoinen Volkswagen Crafter -pakettiauto 14 m³, jonka tavaratilan mitat ovat: pituus 4 300 mm, leveys 1 780 mm ja korkeus 1 960 mm. 

Pääasiassa muutot tehdään 1 mies & pakettiauto -palveluna, mutta tarpeen mukaan apuun on saatavilla 2 miestä. Muuton hinta on pääkaupunkiseudulla 100 - 200 €, sis. 1 mies ja pakettiautoon mahtuvat tavarat.

Kaikki palvelut sovitaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Ota yhteyttä kuljetusten ammattilaiseen

Olemme edullinen muutto- ja kuljetuspalvelu, joka palvelee asiakkaitaan joustavasti niin paikallisissa kuin pitkän matkan kuljetuksissa. Saat meiltä muuttopalvelut ja -kuljetukset nopeasti ja vaivattomasti, vain yhdellä puhelinsoitolla.