Muuttokuljetus pääkaupunkiseudulla

Vantaalainen Lummen Kuljetus tarjoaa monipuoliset ja ammattitaitoiset muuttokuljetukset koko pääkaupunkiseudulla reippaan kuskin ja pakun voimalla. Kuljetusten ohella voit tilata meiltä myös sujuvan ja nopean muuttopalvelun. Päätoimialuettamme ovat Vantaa, Espoo ja Helsinki, mutta sopimuksen mukaan voimme hoitaa kuljetukset koko Suomen laajuudella, sillä olemme erikoistuneet pitkän matkan muuttoihin. Kerro vain, minkälaista palvelua tarvitsisit, niin voimme varmasti olla avuksi.

Muutto voi tapahtua esimerkiksi välillä Helsinki-Oulu, Helsinki-Joensuu, Vantaa-Lappeenranta, Vantaa-Kajaani, Vantaa-Tampere, Vaasa-Espoo, Pyhätunturi-Lahti, Joensuu-Turku, Savonlinna-Turku, Helsinki-Turku  ja Tampere-Lappeenranta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Luotettavat muuttopalvelut:

  • Muutot (paikalliset & pitkän matkan muutot)
  • Huonekalujen kuljetus
  • Kotimuutot
  • Paku ja reipas kuski
  • Opiskelijamuutot

Kalustona meillä on tilava nelivetoinen Volkswagen Crafter -pakettiauto 14 m³, jonka tavaratilan mitat ovat: pituus 4 300 mm, leveys 1 780 mm ja korkeus 1 960 mm. 

Pääasiassa muutot tehdään mies & pakettiauto -palveluna, mutta tarpeen mukaan apuun on saatavilla 2 miestä. 


Ota yhteyttä kuljetusten ammattilaiseen

Olemme edullinen muutto- ja kuljetuspalvelu, joka palvelee asiakkaitaan joustavasti, mies ja paku -pohjalta, niin paikallisissa kuin pitkän matkan kuljetuksissa. Saat meiltä muuttopalvelut ja -kuljetukset nopeasti ja vaivattomasti, vain yhdellä puhelinsoitolla.